FuturSkill

In het tijdperk van de Human Age 2.0 is talent de belangrijkste motor van de ontwikkeling van een onderneming. Om performant te zijn moet uw onderneming kunnen rekenen op gemotiveerde medewerkers met de nodige vaardigheden om u in staat te stellen het verschil te maken. Maar hoe doet u dat als de technologieën steeds sneller evolueren en zo de levensduur van de vaardigheidscycli verkorten?

FuturSkill is het nieuwe merk van ManpowerGroup. We hebben dit merk in het leven geroepen om de uitdagingen met betrekking tot opleiding en inzetbaarheid aan te gaan. Onze missie? Talenten identificeren, opleiden en integreren; het potentieel van de medewerkers naar boven halen en ze voorbereiden op hun beroep van morgen.

Vandaag moet u de vaardigheden van uw medewerkers doen aansluiten bij de strategie van uw onderneming. De loopbanen worden langer en zijn niet meer lineair. De uitdagingen op het vlak van opleiding betreffen alle talenten. Onze innovatieve oplossingen beantwoorden aan de individuele behoeften van uw medewerkers door ze de kans te bieden om hun toekomst in eigen handen te nemen. Een performante toekomst die mogelijk gemaakt wordt dankzij de expertise van FuturSkill.