ManpowerGroup

ManpowerGroupManpowerGroup™ is al meer dan 65 jaar lang een expert op gebied van human resources en ontwikkelt al even lang innoverende oplossingen voor de werkwereld.

Onze 26.000 (meer dan 500 in België en Luxemburg) medewerkers stellen elke dag boeiende jobs voor aan meer dan 600.000 (meer dan 5.000 in de BeLux) mannen en vrouwen, en dat in verschillende competentiedomeinen.
Via onze merkenfamilie ManpowerGroup – Manpower®, Experis™, Right Management®, ManpowerGroup™ Solutions en Futurskill®  – beantwoorden meer dan 400.000 klanten (4.000 in BeLux) van 78 landen en regio’s aan hun hr-behoeften, en dat dankzij oplossingen om talent te rekruteren, te beheren en te ontwikkelen.

In 2015 prijkte ManpowerGroup voor het vijfde jaar op rij op de prestigieuze lijst van de 500 ‘meest ethische bedrijven ter wereld’ en het stond ook in de rangschikking van de ‘meest gewaardeerde bedrijven’ van het magazine Fortune. Daarmee bevestigt het zijn reputatie van meest betrouwbare en gewaardeerde merk in de hr-sector.

Meer info

Pers & Knowledge Center

Wij publiceren regelmatig studies en analyses omtrent de evolutie van de wereld van werk.
U kan deze raadplegen op de pagina van Knowledge Center en u kan u eveneens abonneren op de nieuwsbrief.
Bent u op zoek naar specifieke informatie over ManpowerGroup? Onze perskit bundelt onder andere onze visie en waarden, onze CSR-strategie (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen), ons jaarverslag en geeft kerncijfers over onze wereldwijde groep en de Belgische afdeling. Dit alles en nog veel meer.

Voor aanvragen in verband met interviews omtrent Proservia en ManpowerGroup, gelieve onze persdienst te contacteren:

Marc Vandeleene
PR & Communication Manager
[email protected]
T: + 32 (0)2 639 10 70