Onze aanpak

Services_Notre-approche_mod

FuturSkill: vaardigheden omzetten in prestaties

Talenten identificeren, opleiden en integreren; het potentieel van medewerkers naar boven halen, ze voorbereiden op hun beroep van morgen: dat zijn de grootste uitdagingen die ondernemingen vandaag moeten aangaan. FuturSkill, het merk van ManpowerGroup dat gewijd is aan opleiding, ontwikkelt innovatieve oplossingen om vaardigheden te ontwikkelen en te anticiperen op de behoeften van morgen.

Wij leiden uw vast en tijdelijk personeel op

Of u nu de vaardigheden van uw huidig personeel wilt ontwikkelen of proactief op zoek wilt gaan naar nieuwe medewerkers die uw werkinstrumenten leren gebruiken, FuturSkill biedt u een waaier aan innovatieve opleidingsoplossingen.

 

Opleidingen op maat

Hard skills of Soft skills, we stellen samen een programma op dat het best beantwoordt aan uw behoeften. Dankzij een grondige analyse van uw diensten bepalen we uw reële opleidingsbehoeften en volgen we alle fases op.

 

Nationale dekking

Onze 35 opleiders zijn gespecialiseerd in hun vakgebied en hebben ervaring met het onderwerp dat ze onderwijzen. Al onze partners en opleidingssites zijn gecertificeerd.

Onze prioriteit bestaat erin kwaliteitsvolle opleidingen aan te bieden die voldoen aan uw verwachtingen.