Opleidingen Soft skills

Soft-Skills

 

Uw activiteitensector is steeds competitiever en u wilt u onderscheiden van anderen? Hoe kan u uw klanten, die elke dag veeleisender worden, binden? Wilt u het imago van uw onderneming of organisatie een boost geven? Wilt u de teamspirit en de samenwerking binnen uw departement verbeteren?

FuturSkill heeft een reeks opleidingsmodules op punt gesteld waarmee u de kwaliteit van uw dienstverlening kunt verbeteren, voornamelijk door de nadruk te leggen op de houding van uw personeel.

 

Een vraag, een project?
Contacteer ons
Hoe?
Fase 1: uitwerking van een programma op maat

Op basis van uw behoeften analyseren we samen wat voor u het belangrijkste is. Inter- of intra-onderneming, u kiest. We kunnen ook een Mystery Action (bezoek ter plaatse of telefonisch contact) organiseren waarvan de waarnemingen zullen dienen als basis voor onze opleiding.

Fase 2: opleiding

Interactieve workshop, uitwisselingen en rollenspelen. Uw medewerkers kunnen de dag erna hun opleiding meteen al in de praktijk omzetten!

Fase 3: feedback

U krijgt feedback en wij stellen u zelfs een actieplan voor de toekomst voor. Na de opleiding voeren wij een nieuwe Mystery Action uit om na te gaan of uw personeel toepast wat het geleerd heeft!

 

Ons opleidingsaanbod
Houding binnen de retail Personeel dat regelmatig contact heeft met klanten in de winkel en dan vooral bij de verkoop of aan de kassa.
Houding binnen de dienstsector Voor elke dienstenonderneming die haar klantendienst wenst te verbeteren. (Administratie, vastgoedkantoor, reisbureau, toerisme, enz.)
Telefonische dienstverlening Het personeel dat regelmatig telefonisch contact heeft met uw klanten.
Houding binnen de medische sector Personeel dat regelmatig contact heeft met patiënten of mutualiteiten. Zowel het personeel binnen een ziekenhuisomgeving als in kinecentra, homes, enz.
Houding op het werk Voor alle ondernemingen die de samenwerking binnen hun teams willen verbeteren door de nadruk te leggen op de relatie tussen collega’s en sociale vaardigheden op het werk.
Hoe rekruteren? Voor alle hr-profielen of hr-assistenten, districtmanagers, geranten, enz.