Technical Academy

Technical-Academy_good_mod

 

Technische profielen behoren tot de top 3 van de knelpuntberoepen in ons land. De Technical Academy biedt een duurzame oplossing voor uw behoefte aan geschoold technisch personeel: praktische opleidingen voor uw medewerkers om hun vaardigheden te ontwikkelen, selectie van gemotiveerde kandidaten die rechtstreeks aan uw machines opgeleid worden.
We vertrekken van uw behoeften en creëren samen de oplossing die het best bij u past.

Waar vindt u de beste technische profielen?

Bent u op zoek naar nieuwe medewerkers voor uw technisch team, maar vindt u de juiste kandidaten niet?

De Technical Academy selecteert samen met u kandidaten met de juiste attitude en die vooral zin hebben om bij te leren. Na een eerste reeks online testen en een diepgaand interview volgen de beste kandidaten een e-learningmodule waarna ze een programma van een 10-tal intensieve praktische opleidingsdagen doorlopen. Wij passen het programma aan aan uw industriële context, rechtstreeks aan uw machines of in onze Mobile Unit.

 

Een vraag, een project?
Contacteer ons

 

Win aan productiviteit

Breid de technische vaardigheden van uw medewerkers uit dankzij opleidingen op maat die aangepast zijn aan de behoeften van uw onderneming. Wanneer u uw productieoperatoren bijvoorbeeld opleidt om het preventieve onderhoud van uw machines uit te voeren, dan beperkt u de interventies van uw gespecialiseerde technici.

Een dergelijk beleid van loopbaanontwikkeling heeft ook als voordeel dat u uw personeel makkelijker kunt binden aan uw onderneming. Investeer in uw beste elementen!

Partnerships

Onze partner Maseos ontwikkelt en geeft alle opleidingen die georganiseerd worden aan de Technical Academy. Al onze opleiders zijn vakexperten of voormalige praktijkleraren die kwalitatieve, technische programma’s garanderen.

Subsidies

Dankzij het betaald educatief verlof en subsidies via sectorfondsen en de KMO-portefeuille kunt u een deel van uw investering recupereren. FuturSkill begeleidt u in uw aanpak en geeft u advies over de verschillende mogelijkheden.

Labels en erkenningen
  • ISO 9001/2000
  • Q-for (opleidingen)
  • Erkend opleidingscentrum voor de KMO-portefeuille, betaald educatief verlof
Ons opleidingsaanbod
Onderhoudstechniekers Elektriciteit, mechanica, veiligheid
Mechanica Hydraulica, CNC, Flensmonteur
Elektronica Ba4, Ba5, PLC, Motoren