Logistics Academy

Logistics-Academy-1_good_mod
2 opleidingssites in België en meer dan 2500 mensen die jaarlijks opgeleid worden voor verschillende beroepen binnen de logistiek. Sinds 2007 biedt de Logistics Academy de grootste spelers binnen de logistiek in België de mogelijkheid om geattesteerde heftruck – en reachtruckchauffeurs te vinden.
De praktijk op de eerste plaats
Bent u op zoek naar heftruckchauffeurs om uw team te versterken? Dankzij onze reserve aan gecertificeerde kandidaten vindt u in een recordtijd de ideale kandidaat. Onze programma’s zijn heel intensief met focus op praktijk. Zo besteedt een persoon die 38 uur les volgt bijvoorbeeld maar 6 uur aan theorie. Zo vergemakkelijken we de overgang van theorie naar praktijk.
Ons opleidingsaanbod
Bestuurders intern transport Heftruck, reachtrucks, elektrische pallettruck, stapelaar, zijlader, voorbereider bestellingen (verticaal/horizontaal), combitruck (smalle gangen), trekker (towtruck), terminaltrekker
Bestuurders werfvoertuigen Bestuurder compacte lader, bestuurders lader op banden
Operator hefapparaten Brugwachter, verreiker, operator hoogwerker
Voorbereiding bestellingen Spraakgestuurde voorbereiding …
Bedienden Verzender, aangever douaneaangifte, teambaas/supervisor, Stouwage van de lading
Een vraag, een project?
Contacteer ons
Moderne infrastructuur
Onze opleidingscentra reproduceren de meest courante logistieke configuraties. Al onze sites beslaan tussen 1000 en 2500 m² en beschikken over palletinrichtingen van 6 m hoog met laadbruggen.
Aanbod op maat en binnen de onderneming
Bent u op zoek naar een opleiding die precies beantwoordt aan de behoeften van uw activiteit? Wij stellen samen met u een opleidingsprogramma op maat samen. En indien u dat wenst, kunnen wij uw medewerkers ook opleidingen geven binnen de onderneming zelf.
Partnerships
@thetys ontwikkelt en geeft alle opleidingen die georganiseerd worden aan de Logistics Academy. Dit bureau met ervaring inzake logistiek advies en logistieke opleidingen is onze structurele partner sinds de lancering van deze activiteit.
Labels en erkenningen
  • ISO 9001/2000
  • Q-for (opleidingen)
  • ESF (kwaliteit)
  • Erkend opleidingscentrum voor opleidingscheques, KMO-portefeuille, betaald educatief verlof